Välkommen till Sparven

Hanna eld

Sparven är ett litet företag som likt en sparv flyger runt och är lite här och lite där. Det är allt från genomföra evenemang,kurser och workshops, sömnadsarbeten, marknadsföring och medverka på mässor och marknader mm.

Sparven är med och arrangerar bl.a. En dag för barnen, Handelns dag och andra evenemang  som Stadskärnan i Söderköping anordnar. I lokalerna på Fixpunkten anordnas Sylan, Handarbetshelger, TEXTIL-LOPPIS, kurser och workshops främst med textil inriktning. Studiecirklar och kurser är i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

 

Vårat Handarbetscafé når snart 10-årsjubelium! Vi ses varje onsdag dit alla som vill är välkomna.

En Fix Trikåfabriker är ett led i att sprida kunskap om en unik textil historia som inte bara är unik för Söderköping utan för hela europa.

Vi har deltar också på en del marknader och mässor med försäljning och workshops, bl.a. på Söderköpings Gästabud, Höstmarknad på Korskullen, Sy & Hantverksfestivalen,  Adventsmarknad i Söderköping.

Ullcentrum på Öland är företag som samlar in och förädlar svensk ull  där uppdraget för Sparven är att marknadsföra,  kommunicera med företagets återförsäljare i Sverige och världen på mässor mm.

Hoppas vi ses och hörs!
Lotta

 

Lämna ett svar