Handarbetshelg på Sparven


Evenemangsdetaljer

Detta evenemang slutade den 25 mars 2018


Välkomna på Handarbetshelg på Sparven. 
Sticka, kroka, virka, brodera, tova eller sy – du väljer själv!
Träffa likasinnade och inspireras av varandra eller delta i någon eller några av workshops som erbjuds, krokning, virkad nålbindning, tova fler kan tillkomma efter önskemål.

Handarbetshelgen pågår i två dagar, man kan välja vilka dagar man vill delta 24-25 mars. Under helgen kommer det också vara Nätverksträff för maskinstickare och SyLAN i lokalerna intill. Det finns många lokaler så det finns plats för många deltagare.

I Fix Trikåfabrikers gamla lokaler i Söderköping. Här sitter mycket textilhistoria i väggarna och i området finns en av Sveriges största tygaffärer, Jofotex och även www.korps.se som har ett stort sortiment av lin och ylletyger. För den som gillar garn så ligger Garnboden – Smycken & Annat en trappa ner.

Det kostar 300 kr för hela helgen eller 200kr/dag, då ingår lokal, el, fika under helgen. Kostnad för workshops tillkommer med 300kr /workshop och anmälan krävs. Workshops med färre än 10 deltagare ställs in.

Kylskåp, micro och kokplatta finns för den som vill värma och förvara egen mat. För den som vill köpa färdig mat finns Braskens krog som serverar pizza mm, Frasses Hamburgare, Willys och ICA i samma område. Fler alternativ finns på promenadavstånd från lokalen.

Övernattning i lokalerna är inte tillåteti lokalerna. Söderköpings camping ligger 2 minuters promenad från lokalen där finns möjlighet att bo i stuga, vandrarhem eller camping. Se https://www.visitostergotland.se/sv/soderkoping/

Anmäl dig senast den 19/3 till lotta@tygsparven.se eller ring/sms 073-87 86 092

Vi hoppas att det är många som vill komma och att vi får en mysig helg!

Välkommen!

Lämna ett svar