Sylan i Systudion


Evenemangsdetaljer


Sylan i Systudion
Välkomna på sylan i Systudion I Fix Trikåfabrikers gamla lokaler i Söderköping. Här sitter mycket textilhistoria i väggarna och i området finns en av Sveriges största tygaffärer, Jofotex och även www.korps.se som har ett stort sortiment av lin och ylletyger. För den som gillar garn så liggerGarnboden – Smycken & Annat på samma område. Så förutom att sy,sy, sy och umgås med likasinnade så finns det möjlighet att fylla på tyglagret 🙂 Har du redan för mycket tyg och sybehör så kan vi ha ett textilloppis! Ta med tyg och sybehör som du inte vill ha eller behöver och sälj och byt med varandra.

Sylanet pågår i tre dagar, 8-10 september, man kan välja vilka dagar man vill delta.

Det kostar 450 kr för hela helgen eller 200kr/dag, då ingår lokal, el, fika under helgen.

Kylskåp, micro och kokplatta finns för den som vill värma och förvara egen mat. För den som vill köpa färdig mat finns Braskens krog som serverar pizza mm, Frasses Hamburgare, Willys och ICA i samma område. Fler alternativ finns på promenadavstånd från lokalen.

Övernattning i lokalerna är inte tillåteti lokalerna. Söderköpings camping ligger 2 minuters promenad från lokalen där finns möjlighet att bo i stuga, vandrarhem eller camping. Se fler alternativ och kontaktuppgifter längst ner.

Det finns många lokaler så det finns plats för många deltagare. Om intresse finns kan man olika tema i olika rum ex. medeltidskläder, overlock mm
Det finns också ett par symaskiner och ett par overlocks att låna.

Sista dag att anmäla sig och betala är den 20 augusti. Använd funktionen för anmälan så kontakatar vi dig med bekräftelse och betalningsalternativ.

Vi hoppas att det är många som vill komma och att vi får en mysig helg!
Välkommen!

Söderköpings Camping och vandrarhem
är två mindre campingplatser i Söderköping. Korskullens Camping, Stugor & Mangelgården som ligger mycket centralt vid foten av Korskullen (närmast mässan) och Skeppsdockans Camping &
Vandrarhem vid Göta kanal ca 1 km väster om staden.
För information: http://www.soderkopingscamping.se/ 0121-216 30

Söderköpings Brunn
Förr var Söderköpings Brunn ett välkänt kurhotell, idag är det ett modernt, högklassigt hotell med den äldre charmen bevarad. Söderköpings Brunn har en konferensanläggning, en välbesökt
restaurang, en fin spaanläggning och under sommaren erbjuds båtkryssningar på Göta Kanal med hotellets egna båtar.
För mer information: http://soderkopingsbrunn.se/ 0121-109 00

Slussens rumsuthyrning
Slussen Rum bjuder på charmigt boende i kulturhus med gammaldags gårdsmiljö vid Göta kanal, gästhamnen och slussen. Alla rum är personligt inredda med TV och en vacker utsikt över kanalen och Ramunderberget.
För mer information: http://slussenrum.com/ 0121-155 46

Johannas Guesthouse
Gå in genom de blå portarna in till den kringbyggda gården och du kommer in i ett annat sekel. Rosor klättrar uppför gårdshusens väggar – allt andas lugn och ro. Ett kliv ut ur porten och du är tillbaka till småstadens gatuliv med shopping och andra förströelser.
För information: http://www.johannasguesthouse.se/ 0121-155 46

Lämna ett svar